Malzemeler:

4 adet tavuk bonfile(180-200gr)
Köri
Tuz
120 gr un
2 adet yumurta
120 gr hindistan cevizi
Kızartmak İçin yağ
Süslemek İçin limon dilimleri

Hazırlanışı:

Tavuk etini soğuk suyla yıkayın, kagıt havlu ile kurulayın, ortadan
2’ye kesin.
Parçalarıköri ile oyun, tuzlayın. İlk önce ona, sonra çırpılmışyumurtaya,
En sonrendelenmişhindistan cevizine hulayın.
Kızartma yağınıfritözde veya derin bir tencerede 170 derece ısıtın. tavuk
Parçalarınıbol yağda 7-8 dakika altın rengi olana kadar kızartın, delikli
Kepçe ile havlu üzerine çıkartın. limon dilimleri ile süsleyip servis yapın



This entry was posted on 04:40 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: