Malzemeler:

1 çay bardağı pirinç
Tepeleme 2 yemek kaşığı un
1 kase doğranmışurfa peyniri
1 yemek kaşığı tereyağ ı

Hazırlanışı:

Pirinci yıkayın, bir tencereye koyup, bol suda haşlayın. haşlarken üzerine
1 su bardağı suda ezilmişunu yavaşyavaşkarıştırarak ekleyin. bozadan
Daha cıvık kıvamda bir çorba olmasıgerekmektedir. pirinçler iyice piştikten
Sonra içine peynirleri katarak, 1-2 taşım daha kaynatıp, altınısöndürün.
Çorbanın üzerine kırmızıbiberli kızgın tereyağ ıdökerek servise sunun.
Afiyet olsun :)


This entry was posted on 08:41 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: