Malzemeler:

4 büyük veya 8 küçük kuzu pirzolası
Tuz ve karabiber
Taze maydanoz, süslemek için
Hardal sosu için:
1 yemek kaşığı hardal
2 yemek kaşığı soya sosu
1 dişsarmısak, ezilmiş
2 çay kaşığı zeytinyağı

Hazırlanışı:

Pirzolalarıbir kızartma kabına koyup tuz ve biberleyin.
Hardal sosunu hazırlayın. küçük bir köşede hardalı, soya sosunu ve
Sarımsağıçırparak karıştırın. yağıazar azar damlatarak ekleyin.
Sosu pirzolaların üstüne yayın ve serin bir yerde 2 saat bekletin.
Fırını190c'ye ısıtın.
Kızartma kabınıfırına koyup, pirzolaları25 dakika, bir kez çevirerek
Pişirin.
Pirzolalarıservis tabağına alıp taze maydanozla süsleyerek servis yapın.



This entry was posted on 02:49 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: