Malzemeler:

3 tane olgunlaşmışavokado
1 orta boy domates
1/2 soğan (orta boy)
2 acısivri biber
1 çorbakaşığı zeytinyağ
3-4 damla tabasco (acıistenirse)
1 tatlıkaşığı krema veya avokado çekirdeği
Tuz

Hazırlanışı:

Olgunlaşmışavokadolar bir kaşıkla kabuklarından ayrılır ve iyice çatalla
Ezilir.domatesin kabuğu soyulur ve küçük küçük doğranır, yarım soğan
Çok ince kıyılır, bir ezici yardımıyla ezilir. acıbiberler ince ince doğranır ve
Hepsi avokadoya eklenir.zeytinyağve tabasco eklenir. guakamolenin
Kararmamasıiçin bir tatlıkaşığı krema ilave edilir, yok ise; en son
Avokadonun çekirdeği sosun ortasına yerleştirilebilinir.(aynızamanda
Dekoratif bir görünüm sağlar) hepsi karıştırılır.tuz ayarıisteğe göre
Yapılır.panço veya cips ile yenmek üzere servis yapılır. 


This entry was posted on 12:55 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: