Malzemeler:

1 kg uykuluk (3 saat soğuk suda bırakılmış)
4 çorba kaşığı rafine yağ
2 soğan (rendelenip, sıkılarak suyu çıkarılmış)
1 çay kaşığı tuz
1 kahve kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kekik

Hazırlanışı:

Önce, fırınınızıorta sıcaklığa (200 c) getirip, ısıtınız.
Orta boy bir fırın tepsisini rafine yağla yağlayıp, uykuluklarıyerleştiriniz.
Üstlerine soğan suyunu, tuzu ve biberi serpip, tepsiyi fırına sürünüz.
Uykulukları30 dakika pişirdikten sonra, tepsiyi fırından alınız. kekiği
Serpip, bir delikli kepçeyle karıştırdıktan sonra, ısıtılmış bir servis tabağına
Çıkarıp, servis ediniz.



This entry was posted on 04:21 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: