Malzemeler:

8 porsiyon bıyüklügınde bütün nuar
1 adet havuç
1 adet patates
1 adet soğan
1 adet domates
1 paket dilimle kaşar peyniri
1 yemek kaşığı un
Yeteri kadar tuz

Hazırlanışı:

Bütün nuarısıcak su ile 1,5 saate yakın pişirin. pişmesine yakın patates,
Havuç, soğan ve domatesi koyup bir müddet daha pişirin. kevgir yardımı
Ile içinden nuarıalıp dilimleyerek (8 parça) cam kaba dizin. aralarına kaşar
Koyun. et suyundan 2 su bardağı alın.
Kalan et suyunun içindeki sebzeleri blendırdan geçirin. etin üzerine yayın.
Yağıkızdırın. İçine un koyup kavurun. et suyu ile beşamel sos hazırlayın.
Tuz ekleyin. cam kabın üzerine dökün. fırına verip üzeri kızarana kadar
Pişirip servise sunun



This entry was posted on 02:45 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: