Malzemeler:

1 adet hindi budu
Yarım çay bardağı sıvıyağ
1 çay kasığıkekik
1 çay kasığıkırmızıbiber
1 çay kasığıkarabiber
Tuz
4 adet patates
1 çorba kasığısıvıyağ

Hazırlanışı:

Sıvıyağa tuz, 1 cay kasığıkarabiber, 1 cay kasığıkırmızıbiber ve 1 cay
Kasığıkekiği karıştırın. hindi budunu bu baharatlıyağa bulayın. yanmaz
Fırın torbasının içine alıp, önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 46-50
Dakika pişirin.
Patatesleri haşlayıp rendeleyin. teflon tavaya 1 çorba kasığısıvıyağıalın.
Rendelenmişpatatesi yağda kızartın. servis tabağına alın. üzerine hindi
Budunu koyun. çeşitli sebzelerle süsleyip, servis yapın.



This entry was posted on 04:38 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: