Malzemeler:

2 adet bıldırcın
90 gr risotto pirinci
40 gr balkabağı
Zeytinyağı
Tuz, karabiber
Avuksuyu
Taze kekik
Acısso
Maydanoz,fesleğen,sarımsak

Hazırlanışı:

Bıldırcınlara zeytinyağı, taze kekik, acısso, tuz ve karabiber sürün. fırına
Sürün. 200 derecede 10 dak pişirin. risotto pirincini ince doğranmışsoğan,
Beyaz şarap, tavuk suyu ile haşlayın. balkabağıekleyin. 5 dakikada pilav
Haline getirin. bıldırcınlarıdüz tabaklara alarak risotto ile birlikte servis
Yapın.
Az yağlıve lezzetli bir kuştürü olan bıldırcın, tam bir kışmeyvası
Balkabağıile yapılmışrisotto ile birleşince şık, doyurucu ve sağlıklıbir
Yemek çıkıyor ortaya.



This entry was posted on 02:43 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: