Malzemeler:

4 küçük bonfile
1 çorba kaşığı tereyağ ı
1 adet soğan
4 adet mantar
1 adet domates
1 adet sivri biber
1 adet küçük pide
2 çorba kaşığı domates sosu

Hazırlanışı:

Bonfileleri et tokmağıyla döverek inceltin. soğan ve mantarlarıkibrit çöpü
Biçiminde doğrayın. tereyağ ının yarısınıeritin. soğan ve mantarlarıyağda
Sote edin. soğumaya bırakın.
Daha sonra, bu harcıbonfilenin içine koyup sarın. şişe sırasıyla et,
Dilimlenmişdomates ve biberi dizin. fırın ızgarasında pişirin. artan
Tere-yağınıtavada eritin. pideyi alıp, altınıve üstünü kızartın.
Servis tabağına yerleştirin. üzerine etleri sıralayın. en üste domates sosu
Dökün. maydanozla süsleyip servis yapın 


This entry was posted on 02:46 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: