Malzemeler:

100 gram fener balığı
2 çorba kaşığı soya sosu
1 su bardağı zeytinyağı
1 dişsarımsak
1 tutam karabiber

Hazırlanışı:

Fener balığınıtemizledikten ve bol suyla yıkadıktan sonra kuşbaşıiriliğinde
Doğrayın.
Genişbir kapta, 2 çorba kaşığı soya sosunu, 1 su bardağı zeytinyağını, 1
Dişsarımsağı, 1 tutam karabiberi ve tuzu karıştırın. kuşbaşıiriliğinde
Kestiğiniz balığıhazırladığınız bu sosta yaklaşık 2 saat bekletin.
Sonra çöp şişe dizin. orta ısılıkömür veya fırın ızgarasında çevirerek,
Pişirin. sıcak servis vapın. 


This entry was posted on 02:02 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: