Malzemeler:

1.5 kg. kurufasulye
1/2 kg. kuşbaşıkuzu eti
100 gr. pastırma
1 yemek kaşığı tereyağ ı
2 başsoğan
Kırmızıbiber, tuz,

Hazırlanışı:

Soğanlarıtemizleyip yemeklik kıyın. bir tencerenin içine tereyağ ını, kuzu
Etini ve soğanıkoyup harlıateşte soğanlar ve etler pembeleşinceye kadar
Kovurun.
Dilimlenmişpastırmayıilave edip 1 -2 dakika daha kavurmaya devam
Edin.
Akşamdan ıslatılmışkurufasülyeyi ekleyin. tencereye yemeğin üstünü
Örtecek kadar et suyu ve su koyun. kırmızıbiber ve biraz şeker ilave edip
Karıştırdıktan sonra kapağıkapatıp orta hararetii ocakta suyunu çekinceye
Kadar pişirin. yemeğin tuzunu ateşten indirmeye yakın atın.



This entry was posted on 03:09 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: