Malzemeler:

400 gram yağsız kuzu eti
1 su bardağı süzme yoğurt
2 küçük pide
3 kaşık tereyağ ı
Tuz, karabiber, kırmızıbiber

Hazırlanışı:

Eti döner gibi ince ince kasabınıza kıydırın. teflon tavaya hafif yağsürerek
Etlerin her iki tarafınıkızartın. tuz ve karabiber serpin.
Pideleri kuşbaşıdoğrayarak iki kaşık yağda kavurun. servis tabağına
Çıkartın. üzerine az su ile ezilmişsüzme yoğurdu dökün. yoğurdun üzerine
Kızarmışekmeği dizin. en üste kırmızıbiberli tereyağ ıgezdirerek servis
Yapın.



This entry was posted on 14:21 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: