Malzemeler:

1 kg. yağsız parça et,
100 gr. sarımsak,
1 yemek kaşığı tere yağı,
Karabiber,
Kırmızıpul biber,
Tuz,
2 veya 3 adet limon,

Hazırlanışı:

Tencereye 2 litre su konup kaynatılır, parça et içine atılır ve pişirilir ve
Ocaktan indirilir. küçük bir tavada yağeritilir, içine ezilmişsarımsak,
Karabiber, tuz, kırmızıpul biber atılır. pişirilmişolan et küp şeklinde
Doğranır. doğranan et tekrar tenceredeki suyun içine atılır ve kaynatılır.
Bir tavada yağda kızdırılan karışım da yemeğin üzerine boşaltılır. servise
Sunulan yemeğin üzerine limon sıkılır



This entry was posted on 13:26 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: