Malzemeler:

1 kg bonfile yağıtemizlenip küçük doğranmış
Kaklonun yarısına gelecek yükseklikte sıvıve katıyağ, eşit ölçüde
Çeşitli soslar( isteğinize bağlı

Hazırlanışı:

Fondü tenceresinde önce yağıkızdırın. masadaki ispirto ocağına oturtun.
Kuşbaşıetleri, ya küçük çanaklar içinde, ya da yemek tabaklarının bir
Kenarına koyup bölüştürün. ( etlerin kanı, daha önce akıtılmışolamalıdır.
Etlerin bir ikisini çatallara geçirip devamlıkızgın olan yağa batırın. ( etin
Pişme süresi isteğe bağlıdır)
Pişen etleri yağdan çıkartıp çeşitli soslara batırıp afiyetle yiyin.



This entry was posted on 14:39 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: