Malzemeler:

1 adet sülün göğüs
1 adet sülün but
2 adet haşlanmışpatates
Arpacık soğanı
kıyılmış taze otlar (biberiye, kekik)
Sos için :
1 çorba kaşığı elma sirkesi
1 adet küçük boy kuru soğan
1 adet boy kereviz
3 çorba kaşığı demi glass sos
Kuru garnitür :

Hazırlanışı:

Sülün etini teflon tavada çevirerek, pişirin. haşlanmışpatateslerin
Kabuklarınısoyun, iri parçalar halinde doğrayın. çeşitli taze otlarla ve
Kabuklarısoyulmuşarpacık soğanlarıyla karıştırın. çok az zeytinyağı
Ilavesiyle soteleyin.
Bu arada başka bir kapta sosu hazırlayın. blendırdan geçirilmişkuru
Soğanıve kerevizi, 1 çorba kaşığı elma sirkesi ve 3 çorba kaşığı demi glass
Sosla karıştırın. çok kısık ateşte 5 dakika karıştırın.
Patatesli karışımıservis tabağına alın. üzerine teflon tavada pişirdiğiniz
Sülün etini yerleştirin. etin üzerine sosu gezdirin. karamelize elma dilimleri
Ve patates cipsiyle süsleyerek, servis yapın. 


This entry was posted on 04:45 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: