Malzemeler:

1 kg bonfile
1 su bardağı elma suyu
2 yemek kaşığı tereyağ ı
1 demet maydanoz
1 su bardağı un

Hazırlanışı:

Bonfile dilimleri dövüp una bulayın. yağsız tavada alt üst birer dakika
Pişirin. servis yapacağınız tabağa düzgün şekilde yerleştirin.
Aynıtavaya 1 su bardağı suyu ilave edip 5 dakika pişirin. İçine tereyağ ı,
Tuz ve biber ekleyerek kaynatın. bu karışımıhazır olan etlerin üzerine
Dökün.
Hazırladığınız dana 3 bonfilenin yanına garnitür olarak şamfıstıklıpilav
Veya erişte ilave edebilirsiniz. sıcak olarak servis yapın.



This entry was posted on 02:40 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: