Malzemeler:

1 adet piliç göğsü
1 limon kabuğu rendesi,
Yarım limonun suyu,
1 çorba kaşığı tereyağ ı
1 paket taze krema
1 dilim kare dil peyniri
1 çimdik kırmızıtoz biber

Hazırlanışı:

Piliç göğsünü et tokmağıyla iyice döverek, ince bir hale getirin. bir kağıdın
Üzerine biraz un dökün. piliç göğsünü arkalıönlü una bulayın. bir tavaya
tereyağ ınıalıp, hafifçe kızdırın.
Tavuk göğsünü tavaya koyun ve limon kabuğu rendesiyle limon suyunu
Ekleyin. üzerine iki çorba kaşığı kremayıdökün ve kaynayana kadar
Pişirin. kaynadıktan sonra sadece tavuk göğsünü ayrıbir tabağa alın ve
Üzerine bir dilim ince dil peyniri koyun.peynirin üzerine renk vermesi için
Biraz kırmızıtoz biber serptikten sonra fırına atın.
Peynir erir erimez tavuklarıfırından çıkarın ve tavada bıraktığınız sıcak
Kremalısosu üzerine dökün. İnce ince doğradığınız maydanozlarıtavuğun
Üzerine serpin.
Afiyet olsun :)


This entry was posted on 04:51 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: