Malzemeler:

4 dilim tost ekmeği
4 adet antrikot
4 dilim çedar peyniri
1/2 çorba kaşığı tereyağ ı
1 kase İnce kıyılmış dereotu

Hazırlanışı:

Öncelikle mantarlarıyıkayıp,15 dakika limonlu suda bekletin.dört parçaya
Kesip teflon tavaya koyun.üzerine bir tutam tuz serpin.
Mantarlar suyunu bırakıp çektikten sonra tavaya yarım çorba kaşığı
tereyağ ıve ince kıyılmış 1 kase dereotunu ekleyin.birkaç dakika daha
Pişirin.
Başka bir tavada antikotlarıkısık ateşte kendi yağıyla kızartın.antrikotlar
Kızardıktan sonra tavada kalan etin yağına ekmekleri batırın.daha sonra
Ekmeklerin üzerine antrikot ,mantar sote ve en üste de çedar peynirini
Koyun.
Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında 15 dakika pişirin,servis yapın.



This entry was posted on 02:40 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: