Malzemeler:

500 gr. kemikli et,
2 bardak dövme,
1 bardak nohut,
1 büyük soğan,
1’er yemek kaşığı domates ve biber salçaları,
15 dişsarımsak,
2 yemek kaşığı yağ,
1 yemek kaşığı kırmızıbiber,
1 yemek kaşığı limon suyu,

Hazırlanışı:

Kemikli et, doğranmışsoğanla yağda soğanlar hafif sararıncaya kadar sote
Edilir. İçine yeteri kadar suyu ve dövmesi konur, kaynara çıkınca, salçalar,
Nohut, tuz ve biber ilave edilir. et ve dövmeler tamamen özlenerek pişince
Limon suyu konup karıştırılır, yüzü yağda kızdırılmışbiberle süslenir.
Yemek servise hazırdır 


This entry was posted on 13:36 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: