Malzemeler:

1.5 kg dolmalık biber
4-5 adet salçalık kırmızıbiber
1 dişsarmısak,
1 demet maydanoz
11-12 dal kereviz
1 adet küçük lahana
2 bardak sirke
Tuz

Hazırlanışı:

Biberleri yıkayıp saplarınıve tohumlarınıayırın. lahana, salçalık biber,
Sarmısak, maydanoz ve kerevizi ince ince kıyıp kanştırın, biberlere sıkıca
Doldurulup kavanoza yerleştirin. dörtbuçuk su bardağı suya bir çorba
Kaşığı tuz koyup, tuzlu su hazırlayın. buna sirke karıştırıp kavanoza
Boşaltın. üzerine uygun bir ağırlık konup kapağınıörtün. bozulmamasıve
Diri kalabilmesi için soğuk yerde saklayın.



This entry was posted on 12:51 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: