Malzemeler:

250 gr küçük taze fasulye (kılçıklarıayıklanıp haşlanmış)
750 gr haşlanmışdil (1,5 cm'lik küpler halinde kesilmiş)
125 gr küçük mantar (temizlenip dilimlenmiş)
6 küçük kırmızıturp (ayıklanıp ince dilimlenmiş)
2 taze soğan (ince kıyılmış )
Sosu:
250 gr acıkrema (1 su bardağı )
1 çorba kaşığı limon suyu
2 tatlıkaşığı sirke
1 çorba kaşığı dereotu (ince kıyılmış )
1 çay kaşığı tuz

Hazırlanışı:

Bu serinletici salatayıhaşlanmıştaze patates yada taze ekmek ve
tereyağ la hafif bir öğle yada akşam yemeği olarak servis edebilirsiniz.
Keskin bir bıçakla, taze fasulyeleri kabaca doğrayıp, büyük bir salata
Kasesine koyunuz. öteki salata Malzemeler:ini de ekleyip, bir kenara
Bırakınız.
Küçük bir kasede sos malzemesini tahta kaşıkla iyice karıştırınız.
Sosu, salata kasesindeki malzemenin üstüne döküp, iki büyük kaşıkla
Karıştırınız. 


This entry was posted on 04:09 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: