Malzemeler:

500 gr. kuşbaşıtavuk göğsü,
3 adet yufka,
2 adet soğan,
4 adet domates,
5 adet sivri biber,
1 adet patates,

Hazırlanışı:

Soğanıince kıyın. domatesleri küp doğrayın. yeşil biberleri kıyın. patatesi
Kuşbaşıdoğrayın. tencereye yağıalın. tavuklarıilave edin. biraz
Kavrulunca soğan ve biberleri ilave edin. kavrulunca patatesi ve domatesi
Ilave ederek, 1 su bardağı su ekleyip pişirin. İnmesine yakın köri, tuz ve
Soya sosunu katın. 4 parçaya böldüğünüz yufkaların içine 2-3 kaşık
Tavuklu harçtan koyup ağzınıbir kese gibi büzüp folyo kağıdıile sarın.
Üzerine biraz sıvıyağsürün. 180°c ısıtılmış fırında kızarana kadar
Pişirin.afiyet olsun :)



This entry was posted on 07:18 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: