Malzemeler:

Tavuk fleto:4ad
Çekirdek içi:100gr
Susam:100gr
Galeta unu:100gr
Buğday unu:100gr
Yumurta:3ad
Sarımsak:3diş(dövülmüş)
Toz biber:15gr
Karabiber:10gr
Kırmızıpul biber:15gr
Tuz:25gr

Hazırlanışı:

Tavuk fletolarımızı ızgaralık açalım.
Yumurtamızıçırpalım ve baharatlarımızıhepsini içine atalım.
Çekirdek ve susamlarımızı,galeta unumuzu karıştıralım.
Tavuklarımızısuya sokup una batıralım ve sonrasıyumurtaya
Batıralım ve hazırladığımız pane harcına bulayıp pişirelim.
Afİyet olsun...




This entry was posted on 07:39 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: