Malzemeler:

500 gr dana böbreği (yağlarıtemizlenmişve kuşbaşıdoğranmış)
500 gr kuzu ciğeri (kuşbaşıdoğranmış)
4 çorba kaşığı rafine yağ
6 çorba kaşığı kırmızı şarap
1 tatlıkaşığı kekik
1 çay kaşığı tuz
Kahve kaşığı nın ucuyla karabiber

Hazırlanışı:

Hazırlanmasıkolay olan böbrek ve ciğer şişi, öğle ve akşam yemeklerinde
Servis edebilirsiniz.
Büyük bir çukur tabakta rafine yağı, kırmızı şarabı, kekiği, tuzu ve biberi
Karıştırıp, böbrek ve ciğerleri oda sıcaklığında 4 saat bu karışımın içinde
Bekletiniz.
Izgaranızıyüksek sıcaklıkta kızdırınız.
Kuşbaşıciğer ve böbrekleri bir ciğer bir böbrek sırasıyla şişlere geçirip, her
Tarafını4'er dakika kızartınız. kızardıktan sonra, içinde yatırdığınız şaraplı
Karışıma bir kere bulayıp, servis ediniz



This entry was posted on 00:21 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: