Malzemeler:

500 gr tavuk kuşbaşı
1 soğan
1 salçalık kırmızıbiber
5 çarliston biber
2 dişsarımsak
2 çorba kaşığı zeytinyağı
2 domates

Hazırlanışı:

Soğanlarıve sarımsaklarıtemizleyip kıyın. biberlerin çekirdekli kısımlarını
Temizleyip ince şeritler halinde doğrayın. domateslerin kabuklarınısoyup
Iri iri doğrayın.
Tavuk etlerini teflon tavaya alıp etler suyunu salıp çekinceye kadar
Kavurun. zeytinyağı, kıyılmış soğan ve sarımsaklarıekleyip soteleyin.
Biber, domates, tuz, karabiber ve kekik ekleyip karıştırın. kapağıkapalı
Olarak ara sıra karıştırıp 15 dakika pişirin. sıcak olarak servis yapın.afiyet
Olsun...



This entry was posted on 03:26 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: