Malzemeler:

2 su bardağı amerikan pirinci
½ demet maydanoz
1 su bardağı bezelye
1 adet turp
2 dilim salam (ince şerit halinde doğranmış)
1 adet limon kabuğu
2 çorba kaşığı limon suyu
2 yemek kaşığı soya sosu
4 adet pazıyaprağı
Tuz

Hazırlanışı:

Pirinç ve bezelyeyi ayrıtencerelerde haşlayın. maydanoz, havuç ve turp
Ince ince dilimlendikten sonra pirinç de eklenir ve malzemesİbir kaba
Alınır. tuzu, soya sosu ve limon suyunu koyup, ince şerit halinde kesilmiş
Salam ve kıyılmış maydanozlarıkarıştırın. pazıyapraklarınıyıkadıktan
Sonra servis tabağına yayın. hazırladığınız içi pazıların içine sarıp servis
Yapın. 


This entry was posted on 13:14 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: