Malzemeler:

8 kişilik
1 kutu konserve bezelye
30 adet arpacık soğan
1 adet yeşil salata
1 çay kaşığı toz şeker
1 adet yeşil salata ince dilimlenmiş
1 çorba kaşığı yağ
½ tatlıkaşığı tuz
2 çorba kaşığı un

Hazırlanışı:

Kutuyu açın ve bir süzgece boşaltın. üzerine biraz soğuk su dökün ve
Süzülünce bezelyeleri bir tencereye koyun üzerine yeşil salata, soğanları
Ve et suyunu, tuzu, şekeri ekleyin. ağzınıkapatıp orta ateşte kaynatarak
20 dakika pişirin. bir kabın içine unla yağıkarıştırın, içine bezelyenin
Suyundan koyup sulandırın, bezelyenin içine dökün. 15 dakika pişirip
Servis yapın. 


This entry was posted on 13:13 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: