Malzemeler:

4 kalem kuzu pirzola
1 patlıcan
1/2 çay bardağı süt
1 tatlıkaşığı un
1 yemek kaşığı kaşar peyniri rendesi
¼ domates
1 sivri biber
1 dal maydanoz
1 yemek kaşığı tereyağ ı

Hazırlanışı:

Pirzolaları ızgara veya teflon tavada kızartın..patlıcanıközleyip kabuklarını
Temizleyin ve iyice ezerek soğumaya bırakın.
tereyağ ınıkızdırıp unu kavurun.patlıcanlarıilave edip iyice karıştırın.kaşar
Rendesini ve sütü ilave edip karışımıbir taşım kaynatın.
Servis tabağına beğendiyi yayıp üzerine pirzolalarıdizin.közlenmiş
Domates ve biberle birlikte sıcak olarak servis yapın.



This entry was posted on 02:23 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: