Malzemeler:

4-5 adet barbunya balığı,
2 adet biber
1 adet domates
Sosu için:
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çorba kaşığı limon suyu
Tuz

Hazırlanışı:

Ön hazırlık olarak içini temizlemek için balıkların karınlarınıkesin. İç
Organlarınıçıkardıktan sonra balıklarıbol suda yıkayın. keskin bir bıçak
Yardımıyla pullarınıtemizleyin. izgarada 10 dakika pişirin ve servis
Tabağına alın.
Domatesi ve biberleri de ızgarada pişirin. sosu için 1 çorba kaşığı
Zeytinyağı, 1 çorba kaşığı limon ve tuzu karıştırın. servis tabağına aldığınız
Balığın üzerine bu sostan döktükten sonra servis yapın 


This entry was posted on 02:00 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: