Malzemeler:

4 adet tavuk budu
Tuz, karabiber
300 ml. barbekü sosu veya ketçap
500 gr. kereviz sapı
1 yemek kaşığı sıvıyağ
Şeker
1 tatlıkaşığı sirke

Hazırlanışı:

Tavuk butlarınıiyice yıkayıp temizledikten sonra tuzlayın ve
Karabiberleyin.
Butları, derili kısımlarıalta gelecek şekilde fırın tepsisine koyun.
200°ısıtılmış fınnda 15 dakika pişirin, ters çevirip 15 dakika daha pişirin.
Üzerlerine kalın bir tabaka barbekü sosu veya ketçap sürün, 5 dakika daha
Pişirin.
Kerevizin saplarınıince ince kesin, yapraklarınıkıyın.
Kereviz saplarını5 dakika yağda kavurun üzenlerine 1 tutam şeker serpin,
Sirke gezdirin.
Kıydığınız yapraklarıkatın, tuz ve karabiber koyun.
Tavuğu sebze ve sosla birlikte servis yapın.



This entry was posted on 04:31 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: