Malzemeler:

4 adet kuzu İncik
2 çorba kaşığı sıvıyağ
1 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı salça
12 adet arpacık soğanı
2 adet çarliston biber
2 adet domates
Tuz
Kızartmak için
Sıvıyağ

Hazırlanışı:

Öncelikle sıvıyağıtavaya alın. kuzu incikleri sıvıyağda kızartın. tencereye
2 çorba kaşığı sıvıyağıkoyun. kızdıktan sonra 1 çorba kaşığı unu ekleyin.
Unun rengi değişene kadar kavurun. 1 çorba kaşığı salçayıilave edin.
Yeterince suyu ekleyin. kuzu inciklerini tencereye aktarın. et yumuşayana
Dek pişirin.
Başka bir tavaya çok az sıvıyağkoyun. kabuklarısoyulmuşarpacık
Soğanlarını, ikiye kesilmişmantarları, iri parçalar halinde kesilmişçarliston
Biberlerini ve domatesi ilave edin.mantarlarıbıraktıklarısuyu çekene dek
Kavurun.
Ayrıbir tencerede kaynayan kuzu inciklerin pişmesine yakın soğanlıve
Mantarlıkarışımıekleyin. 1-2 taşım kaynatın. sıcak olarak servis yapın. 


This entry was posted on 02:20 and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: