Malzemeler:

100 gr ançuez
2 çorba kaşığı kavrulmuşsusam
2 çorba kaşığı rendelenmişparmesan veya eski kaşarpeyniri
3 çorba kaşığı zeytinyağı
2 dişsarımsak
4 dilim ekmek
400 gr ıspanak yaprağı
Sos için:
2 çorba kaşığı zeytinyağı
2 çorba kaşığı limon suyu
2 çorba kaşığı soya sosu
1 çay kaşığı tozşeker
1 çorba kaşığı susam yağı

Hazırlanışı:

Ançuezleri susam ve peynirle karıştırın. sarımsaklarıtemizleyip kıyın 3
Kaşık zeytinyağınıtavada ısıtın. sarımsağıyağda pembeleştirin. ekmek
Dilimlerini sarımsaklıyağda kızartın.
Ispanaklarıyıkayıp süzün ve iri parçalar halinde doğrayın. salata sosu için
Gerekli Malzemeler:ini tavada karıştırıp ısıtın. ekmek dilimlerini servis
Tabaklarına koyup üzerine ıspanağıbölüştürün. ançüezli karışımıserpip
Salata sosunu ıspanakların üzerine gezdirin. hemen servis yapın.afiyet
Olsun... 


This entry was posted on 06:06 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: