Malzemeler:

500 gr. kebaplık et,
100 gr. kuyruk.
Terbiye İçin:
3-4 dişsarımsak,
1 yemek kaşığı domates ve biber salçası,
2 yemek kaşığı zeytin yağı,
Tuz ve karabiber, yeni bahar.
Sos İçin:
4-5 domates,

Hazırlanışı:

Et kuşbaşıbüyüklüğünde doğranır. et ve kuyruk yağı, sos malzemesi
Dışındaki diğer Malzemeler:in içine konur ve birbirine iyice karışmasıiçin
Elle yoğrulur, terbiyelenmesi için bir gün buz dolabında bekletilir.
Domatesler şişlere geçirilir ve ızgarada pişirilir. domatesler piştikten sonra
Kabuklarısoyulur ve tokmakle ezilir, bir tabağa konur. İnce doğranmış
Yeşil biberler domatesin üstüne serpilir. terbiyelenmişetler şişlere saplanır
Ve ızgarada çevire çevire pişirilir. izgarada pişen kebaplar sosun üzerine
Çekilerek sıcak servis yapılır 


This entry was posted on 13:20 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: