Malzemeler:

750 gr kabak
250 gr mantar
2 orta boy soğan
1 dişsarımsak
4 çorba kaşığı soya yağı
4-5 domates
3 çorba kaşığı beyaz şarap
1 çorba kaşığı soya sosu
1 çorba kaşığı limon suyu
1 demet maydanoz

Hazırlanışı:

Kabak ve mantarlarıtemizleyip enine dilimleyin. mantarlarılimonlu suda
Bekletin ve süzün. soğan ve sarımsağıtemizleyip kıyın. domatesleri soyup
Küp şeklinde doğrayın.
Bir tencerede soya yağınıkızdırıp soğan ve sarımsağısoteleyin. kabak,
Domates, mantar, şarap, soya sosu, limon suyu, tuz ve karabiber ekleyip
Karıştırın. kabaklar suyunu salınca ateşi kısın. 15-20 dakika kapağıkapalı
Olarak pişirin. maydanoz yapraklarıyla süsleyip servis yapın.afiyet olsun :)



This entry was posted on 05:47 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: