Malzemeler:

1 paket spagetti
4-5 adet domates
0,5 kg mantar
5 adet yeşil biber
1 adet soğan
100 gr salatalık turşusu
50 gr dolma zeytin
1 kaşık salça
2 dişsarımsak
Tuz-biber-kekik-fesleğen-kimyon
Rendelenmişkaşar peyniri

Hazırlanışı:

1- makarna bol tuzlu suda haşlanır.
2- sos tavasına çok az sıvıyağkonur. İnce kesilmişsoğan, biber, turşu ve
Zeytin yumuşayıncaya kadar kavrulur. üzerine mantarlar ilave edilir.
Suyunu çekinceye kadar pişirilir.
3- rendelenmişdomates, salça ve dövülmüşsarımsak, tavaya ilave edilir.
4- baharatlar ilave edilir.
5- bir tavaya sosun suyundan alınır, tereğayıile çevirilir. süzülen makarna
Bu karışıma ilave edilir.
6- servis tabağına alınan makarnanın üzerine sos dökülür. rendelenmiş
Kaşar ve ince kıyılmış maydonoz ile servis edilir.




This entry was posted on 09:45 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 yorum: