Malzemeler:
1 paket spagetti
4-5 adet domates
0,5 kg mantar
5 adet yeşil biber
1 adet soğan
100 gr salatalık turşusu
50 gr dolma zeytin
1 kaşık salça
2 dişsarımsak
Tuz-biber-kekik-fesleğen-kimyon
Rendelenmişkaşar peyniri
Hazırlanışı:
1- makarna bol tuzlu suda haşlanır.
2- sos tavasına çok az sıvıyağkonur. İnce kesilmişsoğan, biber, turşu ve
Zeytin yumuşayıncaya kadar kavrulur. üzerine mantarlar ilave edilir.
Suyunu çekinceye kadar pişirilir.
3- rendelenmişdomates, salça ve dövülmüşsarımsak, tavaya ilave edilir.
4- baharatlar ilave edilir.
5- bir tavaya sosun suyundan alınır, tereğayıile çevirilir. süzülen makarna
Bu karışıma ilave edilir.
6- servis tabağına alınan makarnanın üzerine sos dökülür. rendelenmiş
Kaşar ve ince kıyılmış maydonoz ile servis edilir.
0 yorum: